Първоначално публикувано от mi6onski
Известие
Collapse
No announcement yet.
Re: Алфа Ромео 156 ТС
Collapse
X
-
незнам колеги ама аз наистина си купих 156-ца и мн сам доволен,е верно давами малко ядове ама си трайкам щото е единствената кола с такава визия и интериор.няма др марка кола с такова излачване!!!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от TinotoПървоначално публикувано от mi6onskiабе,ако ще вземаш алфа и не искаш допълнителни разходи си я вземи без бордовиEx: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
има резон в мнението за борд компютъра
колкото повече електроника има толкова повече неща могат да се объркат
затова - валяк на въглища или на конска тягаHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от jaglerКолеги тези голфове много ви бъркат в зад....те май...стига сте плюли марките
дори бих добавил модел за подръжание
иначе фолцваген правят хубави коли но не бих си купил тъй като ми идват скъпички тея които ми харесват със съответните екстри
а голф 2 е митично чудовище от зората на капитализма в България бил е модел автомобил в началото но после се изродил в чудовищеHonda CB 500
Comment
-
стига бе пичове, човека иска съвет и повечко информация отколкото ще му даде некой дето не е карал алфа, а вие веднага го захапахте с голф.
според мойте впечатления 156 верно се поддържа по скъпо от ФВ Голф 2 и 3 ама не е като да издържаш дете в разводпо колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
пък голф 2 се поддържа по скъпо от москвич 412 който се поддържа по скъпо от ЗАЗ и така до края на света
да каже какви са алтернативите на 156 и да правим сравния ама така на сляпо..
ето и позитивно сравнение
156 се издържа в десетки пъти по евтино от ферари 550маранело и стотици пъти по евтин от ферари енцоHonda CB 500
Comment
Comment