Известие

Collapse
No announcement yet.

Re: Алфа Ромео 156 ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mi6onski
    абе,ако ще вземаш алфа и не искаш допълнителни разходи си я вземи без бордови
    Какво значи "без бордови"?
    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Много точно са направили рекламата на 159: - Лъжа №9999 купих я защото ....

Защото е автомобил с ДУША, защото е СУПЕР.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

незнам колеги ама аз наистина си купих 156-ца и мн сам доволен,е верно давами малко ядове ама си трайкам щото е единствената кола с такава визия и интериор.няма др марка кола с такова излачване!!!
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
          Първоначално публикувано от mi6onski
          абе,ако ще вземаш алфа и не искаш допълнителни разходи си я вземи без бордови
          Какво значи "без бордови"?
          това е синдрома на алфиста - щом мойта има някъФ проблем, значи всички алфи са с такъв.
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

мен така ме посъветваха да не я вземам с бордови компютър щото незнам си какво така и направих де сега нямам някои удобства,но не съжалявам,че си взех алфа в никакъв случай :P

Comment

синдром 2 - щом мен са ме преебали безплатно, дай и аз да дам някой безплатен съвет.
              Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
              Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

има резон в мнението за борд компютъра

колкото повече електроника има толкова повече неща могат да се объркат

затова - валяк на въглища или на конска тяга
                Honda CB 500
                Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Или Голф 2-ка.
                  Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                  EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                  EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

гофа колкото и железен да е и той има гуми, валяка е в пъти по добър за нашия асфалт - тип едро сито
                    Honda CB 500

Comment

Колеги тези голфове много ви бъркат в зад....те май... стига сте плюли марките

Comment

Прав си колега. Ама колкото и да се базикаме Голфа си е доста издръжлив автомобил. Въпрос на вкус предполагам.
                        Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от jagler
                          Колеги тези голфове много ви бъркат в зад....те май... стига сте плюли марките
                          голфа не е ли модел?
                          дори бих добавил модел за подръжание

иначе фолцваген правят хубави коли но не бих си купил тъй като ми идват скъпички тея които ми харесват със съответните екстри

а голф 2 е митично чудовище от зората на капитализма в България бил е модел автомобил в началото но после се изродил в чудовище
                          Honda CB 500

Comment

Между другото тук не е мястото ,но все пак Фолксваген имат рекордни продажби на автомобили за 2007г. кум 1700 000бр. от всички модели на марката.Но както и да е тук гледаме сега под лупа алфите как са нали?

Comment

стига бе пичове, човека иска съвет и повечко информация отколкото ще му даде некой дето не е карал алфа, а вие веднага го захапахте с голф.

според мойте впечатления 156 верно се поддържа по скъпо от ФВ Голф 2 и 3 ама не е като да издържаш дете в развод
                              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

пък голф 2 се поддържа по скъпо от москвич 412 който се поддържа по скъпо от ЗАЗ и така до края на света

да каже какви са алтернативите на 156 и да правим сравния ама така на сляпо..

ето и позитивно сравнение
                                156 се издържа в десетки пъти по евтино от ферари 550маранело и стотици пъти по евтин от ферари енцо
                                Honda CB 500

Comment

Working...
                                X